OM OSS

Stangebygdenes Musikkforening markerte sin ankomst ved to bryllupskonserter i mars og stiftelsesmøte 15. juni 2012. Denne konstellasjonen startet som et samarbeidsprosjekt mellom Musikkforeningene Stange/Vallset og Romedal høsten 2009. Siden da har vi hatt felles øvelser og seminarere, spilt sammen på tradisjonelle julekonserter i kirkene og på 1. og 17. mai - og vi har vært både på stevne i Løten og cup på Otta. ..Og så har vi allerede satt opp fem vellykkede showkonserter!

Våren 2010 samlet vi ca. 1 500 skolebarn til forestilling i Stangehallen med Anne Flugstad som historieforteller og solist. Våren 2011 falt valget på en lokal variant av Grease (Griis), med solistene Miriam Renvåg, Thomas Støa Karseth og Marte Syverstuen. 2012 hadde vi altså bryllupsfeiring med showkonsert 23. og 24. mars. Hilde og Odd Arild har igjen vært et suksesspar for å sy sammen en historie rundt temaet - en kjempejobb vi setter stor pris på! Korpsets Lars Frode og Tove var forestillingens bærende krefter som herr Romedal og frøken Stange/Vallset.

Høsten 2012 takket vi av med Morten Midtlien og Tom Larson som loste oss gjennom hele fusjonsprosessen og starter på ny frisk med Rolf Pas. Våren 2013 hadde vi vårkonserten «La Storia» på Herredsvang – en historie i musikk og bilder, mens vi 2014 omsider kom oss til Tingvold, der vi hadde fått med oss Svanhild Bysveen og Even Engen som historiefortellere rundt bryllupsreisen «tur-retur».